Crespo taler om situationen i Serie A
نوشته شده توسط : xshufeel2

Tidligere Inter Milan-spiller Crespo sagde i et interview for nylig. Han er endnu mere optimistisk om Fodboldtrøjer Dame Juventus at vinde Serie A-titlen denne sæson. De har to store fordele i forhold til rivaler som Napoli.

I de fem store ligaer, I øjeblikket er kun Serie A titel kampene den mest intense. Efter 29 runder, Juventus førte Napoli 2 point i spidsen for point. Crespo sagde, at han syntes Juventus, Mest sandsynligt at være Serie A-mester i denne sæson.

Crespo sagde: " I øjeblikket i Serie A-mesterskabet, Juventus har to store fordele: For det første har de flest point. Det andet er, at de har den mest erfaring. Fodboldtrøje Juventus ved, hvordan man opretholder sin konkurrenceevne på vejen til mesterskabet. Til gengæld manglede Napoli erfaring i dette område. Napoli har spillet meget godt denne sæson. Jeg tror, at anden halvdel af de to hold vil spille en afgørende rolle. Hvis Napoli vinder, Så har de stadig chancen for endelig at nå toppen. Men selvfølgelig, Det er ikke så nemt at tage en sejr hjemme i Juventus. "





:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 فروردين 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: